Lifvik

Een belevingstheater voorstelling, geen musical, geen toneel voorstelling, niet in een theater maar op een bijzondere locatie.

In het weekend van 13 t/m15 september 2019 is de voorstelling 'Lifvik' te zien in Natuurpoort de Peel.

De theater Centrale van Marjolein Teepen, maakt onder begeleiding van haar team met professionals, gesteund door onze stichting, samen met talenten uit de regio deze bijzondere voorstelling. Talenten mogen hun eigen creativiteit gebruiken.

De voorstelling, geschreven door Marjolein Teepen, gaat over een meisje in de oorlog die de dingen anders ziet dan dat ze zijn…  

Deze manier van theater maken biedt de unieke kans om belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Deurne, die in de huidige tijd nog zoveel impact hebben en zeer actueel zijn, middels een theaterbeleving meer bewust te maken.

De Leeuw, de Heks en de Kleerkast

Stichting Theater in Leven & Music All Around

In de familiemusical ‘De Leeuw, De Heks en De Kleerkast’ ontdekt Lucy per ongeluk het magische land Narnia achter de kleerkast. Al snel neemt ze haar broers en zus mee naar dit vreemde land waar dieren kunnen praten en feeën en faunen echt bestaan! Maar in Narnia is het door de vloek van de Witte Heks eeuwig winter. Samen met de leeuw Aslan gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy de strijd aan om Narnia voorgoed van de vloek te bevrijden. 

 

Een musical van Irita Kutchmy, naar het verhaal van C.S. Lewis. Nederlandse vertaling van NJMT.

zaterdag 9 december 2017 Cultuurcentrum Deurne

zondag 10 december 2017 Munttheater Weert (PREMIÈRE)

zondag 17 december 2017 De Markant Uden

vrijdag 22 december 2017 De Leest Waalwijk

zaterdag 23 december 2017 Schouwburg Venray

zondag 24 december 2017 De Schalm Veldhoven

Kaartverkoop loopt via de kassa van de theaters.

Songfestival ORO

Stichting ORO

Vanuit ORO Asten is er gewerkt met Jenneke Wouters voor een inspirerend optreden op het ORO Songfestival, het was een groot succes!

Rakkertje de Musical

Music All Around

De voorstelling vertelt het verhaal van Rakkertje, een weesjongetje dat overal alleen voor staat. Op straat leven is de normaalste zaak van de wereld. Samen met zijn vriendjes probeert hij er altijd het beste van te maken. Maar wanneer Rakkertje hoort dat zijn vader nog in leven is, wil hij niks liever dan hem ontmoeten.

 

‘Rakkertje de Musical’ wordt door Music All Around geproduceerd in samenwerking met Stichting Theater in Leven.

Projecten

Hieronder leest u alles over onze huidige en afgelopen projecten. Houdt onze website in de gaten voor nieuws over aankomende projecten!

© 2017 Stichting Theater in Leven | No portion of this website may be reproduced, distributed or posted. All rights reserved. | Copyright

  • Facebook Social Icon