Theater in Leven

Stichting Theater in Leven is een nieuw opgerichte stichting gevestigd in Asten. De stichting wil jong en oud de mogelijkheid bieden theater en muziek te beleven. Theater en muziek werkt bevrijdend en verreikend, is daarmee een bron van geluk en draagt bij aan een goede gezondheid.

 

De stichting brengt theater bij de mensen en de mensen bij theater. Theater en muziek beleven kan als toeschouwer en ook als deelnemer. De stichting faciliteert beide kanten en richt zich met name op de groepen voor wie dat minder vanzelfsprekend is.

 

Het bestuur bestaat momenteel uit:

 

Hanneke Jeronimus-van de Moosdijk (voorzitter)

Martijn Teepen (penningmeester)

Siep Glastra van Loon (secretaris)

Music All Around

Muziek en theater beoefenen is zoveel meer dan een hobby! 

 

Met een veelzijdig team van ervaren docenten én artiesten zet Music All Around zich in voor een ieder die affiniteit met muziek, theater en/of dans heeft. 

 

Uit pure passie voor het theater vak is in 2006 het allround theaterbedrijf Music All Around geboren. Oprichtster Jenneke Wouters, zelf ervaren artiest en producent, is van mening dat theater voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en heeft om die reden haar eigen theaterbedrijf in het leven geroepen om theater in de breedste zin van het woord aan de man te brengen. Theater voor iedereen! Iedereen, van junior tot senior, heeft theatrale mogelijkheden en kwaliteiten die vaak, tot haar grote spijt, in de vergetelheid worden gestopt. Met een professioneel en ervaren docententeam zet Music All Around zich in voor een ieder die affiniteit met muziek, theater en/of dans heeft. 

 

Naast het bieden van een kwalitatief sterke opleiding in verschillende disciplines legt Music All Around een sterkte focus op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Plezier hebben in wat je doet is het allerbelangrijkste, maar de gehanteerde lesvormen brengen meer met zich mee, denk aan: een gezonde basis zelfvertrouwen ontwikkelen, omgaan met feedback en presteren onder grote druk. Music All Around wil haar leerlingen iets leren waar ze hun leven lang plezier van hebben en biedt daarom een veilige en ideale werkplaats voor deze ontwikkeling.

© 2017 Stichting Theater in Leven | No portion of this website may be reproduced, distributed or posted. All rights reserved.

© 2017 Stichting Theater in Leven | No portion of this website may be reproduced, distributed or posted. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon